Voimalaitokset

Mitä teemme

Meillä on vuosikymmenten kokemus huippulaatuisten pienjännite sähkökeskusten ja -komponenttien valmistuksesta vaativiin voimalaitosympäristöihin.

Teemme yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa ja olemme toteuttaneet useita projekteja voimalaitoksille Suomessa ja ulkomailla.

Kumppaniverkostomme avulla voimme ottaa täyden vastuun sähkökeskuksista: suunnittelu, kokoonpano ja asennus.

Johtavien teollisuusyritykien luottama

Uusiutuvan energian ratkaisut

Me Elektromasterilla olemme sitoutuneet tukemaan vihreää teknologiaa toimittamalla korkealaatuisia sähkökeskuksia aurinko- ja tuulivoimalaitoksiin.

Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta voimme tarjota räätälöityjä sähkökeskuksia, jotka täyttävät vaativimmatkin standardit ja vaatimukset.

Laatua ilman kompromisseja

Tiimillämme on vuosikymmenten kokemus alalta, ja olemme ylpeitä tarjotessamme aina korkeimman tason palvelua, luotettavuutta ja laatua.

Elektromaster on sertifioitu ISO 9001 ja 14001 -standardejen mukaisesti. Kehitämme jatkuvasti sisäisiä prosessejamme vastataksemme asiakkaidemme kehittyviin vaatimuksiin.

Luotettava kumppani

Teemme yhteistyötä valikoitujen asiakkaiden kanssa, joista monet ovat olleet kanssamme vuosikymmeniä. Asiakkaidemme luottamuksen ja varmuuden ylläpitäminen on meille ensisijainen tavoite.

Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme luotettavin toimittaja, tukien heidän menestystään jokaisessa projektissa.

”On helpompaa tilata Elektromasterilta kuin käyttää omaa tuotantoamme.”

– Asiakas