Om Elektromaster

Vem vi är

Elektromaster grundades ursprungligen 1988 av ingenjörerna Jarmo Palomäki och Bengt Guldbrand. Genom exceptionell kvalitet och kundservice etablerade de starka relationer med ledande industriföretag i Vasa.

Idag är Elektromaster en framåttänkande leverantör av elektriska produkter och lösningar för företag som bygger morgondagens hållbara infrastruktur.

Vi är nu en del av Anchor Ventures, ett operativt aktivt investeringsbolag med långsiktigt fokus.

Verksamhetspolicy

Elektromaster Ab är ett företag som specialiserat sig på underleveranser inom elbranschen. Till vårt verksamhet hör tillverkning och planering av olika elcentraler, testanläggningar, effektmotståndselement och kontrollpaneler i samarbete med våra kunder. Vårt verksamhetsställe finns på ett industriområde i Vasa med goda trafikförbindelser. Våra viktigaste kunder finns inom industrin.

Vi garanterar våra kunder att vår verksamhet är kundorienterad, har hög kvalitet och beaktar miljöaspekterna. Som yrkeskunnig professionell inom elbranschen förmår vi uppfylla kundernas förväntningar och krav. Vi förbinder oss att skydda vår miljö och förhindra att den förorenas. Vi uppfyller lagar och förpliktelser i hela vår verksamhet.

Våra målsättningar är punktlighet i leveranssäkerheten, felfri verksamhet och minimering av miljöriskerna. Våra kvalitets- och miljömål är omfattande, spårbara och skapar förutsättningar för åtgärder som främjar ett kontinuerligt förbättrande av helhetsverksamheten. För att upprätthålla och öka våra kunders nöjdhet utvecklar vi vår verksamhet kontinuerligt. Vi tar hand om vår personals kompetens med skolningstillfällen och skapar förutsättningar för ett gott samarbete med våra intressenter, leverantörer och övriga affärskompanjoner. Vi informerar externt våra intressenter och internt hela Elektromaster Ab:s personal om hur vi arbetar.

proaktiv

Vi granskar noggrant varje beställning för att identifiera och åtgärda eventuella problem redan i planeringsskedet.

Responsiv

Vi är alltid tillgängliga och svarar snabbt på beställningar och förfrågningar.

Pålitlig

95% leveranssäkerhet och 99% kvalitet (resultat från 2023).

”Vårt mål är att vara den mest pålitliga leverantören för våra kunder, och hjälpa dem lyckas i varje projekt.”

Ta kontakt

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.