Vi söker elmontörer till Vasa

Om oss

Elektromaster är ett företag baserat i Vasa som är specialiserat på tillverkning av komponenter för elbranschen. Tack vare utmärkt kvalitet och flexibel kundservice, har Elektromaster under 35 års tid byggt goda relationer till ledande industribolag och blivit en framstående aktör i branschen.

Elektromaster ingår nu i Anchor Ventures, ett operativt aktivt och långsiktigt investmentbolag. Mer information om Anchor Ventures hittar du här: www.anchor-ventures.com

Om rollen

Som elmontör är din uppgift att bygga både större och mindre elskåp från början till slut i enlighet med tillverkningsritningarna. Du jobbar i ett team men största del av arbetet görs självständigt.

Vi önskar att du har en grundexamen inom el- och automationsbranschen. Arbetserfarenhet är ett plus men inget måste. Framförallt söker vi personer som är logiska, noggranna, är vana med ritningsläsning och att jobba med kablage.

Varför söka till oss?

Elektromaster är ett snabbväxande bolag med ambitiösa målsättningar. Hos oss kommer du få möjlighet att utveckla dig själv och dina kunskaper. I ett växande företag skapas också möjligheter för den som vill ta större ansvar och göra karriär.

Förutom branschens nöjdaste kunder så vill vi också ha branschens nöjdaste personal. Vi bygger en positiv och öppen arbetsgemenskap där varje person känner sig bekväm och uppskattad. Vi har en platt organisation där alla kan göra sin röst hörd och påverka.

Vi erbjuder inomhusarbete i en lugn miljö, konkurrenskraftig lön och flexibla arbetstider.


Fyll i formuläret för att ansöka!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag a file to this area to upload.

Frågor?

Skicka ett e-postmeddelande till frank.enqvist@elektromaster.fi eller ring 040 373 4796.