Tietoa Elektromasterista

Keitä me olemme

Elektromaster perustettiin alun perin vuonna 1988 insinöörien Jarmo Palomäen ja Bengt Guldbrandin toimesta. Poikkeuksellisen laadun ja asiakaspalvelun ansiosta he loivat vahvat suhteet Vaasan johtaviin teollisuusyrityksiin.

Nykyään Elektromaster on edistyksellinen sähkötuotteiden ja -ratkaisujen toimittaja yrityksille, jotka rakentavat tulevaisuuden kestävää infrastruktuuria.

Olemme nyt osa Anchor Venturesia, pitkän aikavälin sijoituksiin keskittyvää operatiivisesti aktiivista sijoitusyhtiötä.

Toimintapolitiikka

Elektromaster Oy on alihankintatöihin erikoistunut sähköalan pienyritys. Toimialaamme kuuluvat erilaisten sähkökeskusten, testauslaitteiden, tehovastuselementtien ja ohjauspaneelien valmistus ja suunnittelua yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä teollisuusalueella Vaasassa. Pääasiakkaamme ovat teollisuudessa.

Takaamme asiakkaillemme, että toimintamme on asiakaslähtöistä, laadukasta ja ympäristönäkökohdat huomioivaa. Ammattitaitoisena sähköalan ammattilaisena pystymme täyttämään asiakkaiden odotukset ja vaatimukset. Sitoudumme ympäristömme suojeluun ja pilaantumisen estämiseen. Noudatamme lakeja ja velvollisuuksia kaikessa toiminnassamme.

Tavoitteitamme ovat toimitusvarmuustäsmällisyys, virheetön toiminta ja ympäristöriskien minimointi. Laatu- ja ympäristötavoitteemme ovat mitattavia, seurattavia ja luovat edellytykset toimenpiteille, jotka edistävät kokonaistoiminnan jatkuvaa parantamista. Asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Huolehdimme henkilöstön pätevyydestä koulutuksilla ja luomme edellytykset hyvälle yhteistyölle sidosryhmiin, toimittajiin ja muihin liikekumppaneihimme. Toimintatavoistamme tiedotetaan ulkoisesti sidosryhmillemme ja sisäisesti koko Elektromaster Oy:n henkilöstölle.

Ennakoiva

Tarkastelemme huolellisesti jokaisen tilauksen varhaisessa suunnitteluvaiheessa mahdollisten ongelmien tunnistamiseksi.

Asiakaslähtöinen

Olemme aina tavoitettavissa ja vastaamme nopeasti tilauksiin ja tiedusteluihin.

Luotettava

95 % toimitusvarmuus ja 99 % laatu (vuoden 2023 luvut).

”Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme luotettavin toimittaja ja auttaa heitä menestymään jokaisessa projektissa.”

Ota yhteyttä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.